Dëshmi të ndryshme

telefono
Tek ENS gjeta zgjidhjen përfundimtare për rrjetin e hotelit tonë. Tashmë nuk kam më pengesa për cilësinë e Wifi
Marvin D.
Hotel Continental
Kemi gjetur një kompleks zgjidhjesh për sistemet e rrjetit në dyqanet tona
Niku T.
Mulliri i Vjetër
Askush nuk po arrinte të na ofronte një rrjet survejimi në ambientin e kompanisë tonë që vendos çdo pajisje përpara provave shumë të vështira.
Dardan K.
Durrës Container Term.
Në kompaninë tonë, ku prodhohen dhe testohen motorë të madhësive të ndryshme, ishte thuajse e pamundur të kishim një rrjet IT të qëndrueshëm. Inxhinierët e ENS e bënë këtë të mundur.
Matilda L.
Elettrorail srl
tjeter tjeter tjeter tjeter tjeter tjeter tjeter tjeter
emri
prodas

Partneret tane

Scroll to Top