Albanian Master Distributor

MikroTik and Networking Equipment

  • Rr. Qemal Stafa, Nr.162, Tirana, Albania
  • +355 672181183

Albanian Master Distributor

MikroTik and Networking Equipment

Kthejme kerkesat tuaja
ne zgjidhje perfekte

Jemi nje ekip inxhinieresh rrjetesh
dhe teknikesh ne fushen e IT

Projektet tona

Nese dicka mund te imagjinohet,
atehere edhe realizohet

Ne projektojme dhe zbatojme zgjidhje
per kompanite me te vogla deri tek me te medhate.

Na kontakto

Ju ndihmojme
te beni realitet vizionin tuaj

Ejani te krijojme uren lidhese
midis ideve dhe zgjidhjeve.

Pershtypjet e klienteve

Punojmë çdo ditë me pajisjet teknologjike më moderne për të kthyer një ide në një projekt-zbatim të suksesshëm.

Rrjete LAN

Zgjidhjet tona për rrjete të lidhura.

Rrjete Wireless

Rrjete të dedikuara të përmasave të mëdha me teknologji wireless dhe LTE

Instalime Industriale

Instalime të qëndrueshme dhe sipas standarteve industriale

Sisteme Survejimi

Sisteme survejimi me teknologji të përparuar

Sherbime VPN

Shërbime VPN të dedikuara.

Çertifikimet

Çertifikimet

Rreth nesh

ENS – Easy Network Solutions-ENS është një kompani mbi 20 vjeçare në fushën e projektimit, zbatimit dhe mirëmbajtjes së rrjeteve kompjuterike LAN & WAN, implementimin e teknikave më të reja në konfigurimet e routerave, firewall të rrjeteve që kërkojnë nivel sigurie të lartë. Stafi profesional përbëhet nga inxhinierë me mbi 25 vite eksperiencë në fushën e IT-së, instalimeve industriale, elektrike dhe automatizimit të industrisë.
Aktivitetet kryesore përfshijnë projekte të bazuara në pajisje të teknologjive të larta, pajisje networkesh profesionale, pajisje wi-fi etj.
Gjithashtu, ndër vite, janë projektuar, zbatuar e mirëmbajtur, sisteme të avancuara për komunikim (kryesisht bazuar në pajisje MikroTik, Teltonika dhe marka të tjera prestigjioze), sisteme survejimi IP, sisteme vpn, etj.

Dëshmi të ndryshme

Tek ENS gjeta zgjidhjen përfundimtare për rrjetin e hotelit tonë. Tashmë nuk kam më pengesa për cilësinë e Wifi

Marvin D. (Hotel Continental)

Kemi gjetur një kompleks zgjidhjesh për sistemet e rrjetit në dyqanet tona 🙂

Niku T. (Mulliri i Vjetër)

Askush nuk po arrinte të na ofronte një rrjet survejimi në ambientin e kompanisë tonë që vendos çdo pajisje përpara provave shumë të vështira.

Dardan K. (Durrës Container Term.)

Në kompaninë tonë, ku prodhohen dhe testohen motorë të madhësive të ndryshme, ishte thuajse e pamundur të kishim një rrjet IT të qëndrueshëm. Inxhinierët e ENS e bënë këtë të mundur.

Matilda L. (Elettrorail srl)Na kontaktoni

Jemi gjithnje te interesuar per projekte te reja, qofshin ata te medhej ose te vegjel. Mos hezitoni te na kontaktoni.

Per te na kontaktuar, telefononi (+355) 67 2181183 ose dergoni nje e-mail. Nese deshironi te propozoni dicka, atehere merni nje preventiv.

Qendroni te azhornuar – merni pjese ne newsletter-in tone dhe na ndiqni ne rrjetet sociale

[mc4wp_form id=”70852″]

Top