Rreth nesh

telefono

ne jemi easy network solutions

Easy Network Solutions shpk (ENS) është një shoqëri e cila operon në data network prej vitit 2008. Para kësaj, inxhinierët e saj kanë pasur një përvojë të gjatë në krijimin e rrjeteve ndërsa administronin disa nga rrjetet e kompanive më të rëndësishme në atë kohë.

Fillimisht, qëllimi dhe ambiciet e ENS ishin të ndërtonin dhe të asistonin në zgjidhje të gjata me pajisje të besueshme dhe inxhinieri softuerësh në një rrjet të vogël ose të madh. Deri më sot, ne mund të themi me krenari se kemi tejkaluar disa nga këto objektiva. Gjatë këtyre viteve ne jemi bërë Distributorë të Autorizuar të Mikrotik, Teltonika dhe ndërmarrjeve të tjera të rrjetit Eropean, dhe jemi certifikuar më shumë se një herë si inxhinierë të rrjeteve nga kompanitë e sipërpërmendura.

Ne kemi vendosur me sukses rrjete wireless në zonat rurale, kemi ndihmuar në ndërtimin e ISP rurale, duke përfshirë zgjidhje VPN për kompani të mëdha. Kemi ndërtuar infrastrukturë mobile për kompani të ndryshme në industri të ndryshme si shëndetësi dhe transport publik, sisteme mbikqyrëse të inkorporuara, sistemet rezervë (back-up), zgjidhjet VOIP. Kemi siguruar rrjetet nga brenda dhe nga jashtë, të ndërtuara me zgjidhjet wireless për disa nga hotelet më prestigjozë në Shqipëri, etj.

 

Misioni i kompanise

ketu mund te shkruajm misionin e kompanise .

ketu mund te shkruajm misionin e kompanise .

ketu mund te shkruajm misionin e kompanise .

ketu mund te shkruajm misionin e kompanise . 

Përse duhet të na zgjidhni ne !

Ne jemi te dedikuar per sherbimin qe ju japim .

Scroll to Top